/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/PROGRAM/ „IarmarEco” - un târg de ecologie şi produse eco va avea loc în weekend la Chişinău

26 septembrie 2017, ora 08:22

La fel ca și în edițiile anterioare, vizitatorii vor găsi la IarmarEco produse ecologice și sociale, produse handmade din materiale ecologice, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, zonă pentru copii, cafenea cu produse vegetariene și vegane, tombolă cu cadouri, și bineînțeles o doză de bună dispoziție și comunicare cu oameni frumoși.

Combinația dintre iarmaroc, activități educative și networking facilitat transformă IarmarEco într-un eveniment deosebit și unic în domeniul ecologiei și activismului social în Moldova.

IarmarEco are drept scop de a informa publicul larg despre oportunitățile unui stil de viață sănătos și conștient în Moldova. De asemenea, iarmarocul contribuie la crearea relațiilor de încredere dintre ONG-uri, cetățeni, antreprenori și instituțiile guvernamentale competente, astfel favorizând apariția și implementarea ideilor noi pentru dezvoltarea durabilă a țării.

În acest an, la eveniment vor participa circa 100 de antreprenori sociali și inițiative ecologice din Moldova, care vor prezenta și comercializa produse ecologice și sociale, dar și vor desfășura mai multe activități pe tema construcțiilor ecologice, economiei verzi, tratamentelor naturiste, vegetarianism etc.

IarmarEco este un eveniment family friendly, în cadrul căruia fiecare membru al familiei își va putea găsi o activitate pe plac – fie ea în cadrul Repair Cafe, a workshop-urilor care vor avea loc pe tot parcursul evenimentului, cafenelei vegetariene – raw-vegane organizate. Ba mai mult, părinții vor avea ocazia să își lase copii sub supravegherea voluntarilor în zona special amenajată pentru copii. Iar la finalul fiecărei zile de eveniment cei prezenți vor avea ocazia de a participa la o tombolă cu premii oferite de participanții IarmarEco.

Evenimentul este găzduit de către Asociația Obștească EcoVisio, care are drept scop împuternicirea tinerilor și educația ecologică. Ariile principale de lucru și interes sunt: agricultură organică, transport ecologic, eficiență energetică, energie regenerabilă, consumul conștient, dezvoltare urbană/rurală și fluxurile de resurse.

Pentru mai multe informații despre edițiile trecute, puteți accesa website-ul www.iarmareco.md sau pagina de facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram