Învață engleza gratuit prin intermediul programului de burse „ACCESS” și primește certificat din partea Ambasadei SUA

19060102_1230587470384469_4990868873444996911_n

Programul ACCESS de instuirea în limba engleză este o oportunitate inovativă pentru adolescenții din mediul economic dezavantajat. Programul le permite să beneficieze de cursuri extracurriculare gratuite de limbă străină în regiunile Moldova și să dezvolte capacitățile interculturale și de comunicare.

Programul este finanțat de către Guvernului SUA și implementat de către Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova. Astfel tinerii din Vulcănești, Bender, Bălți, Ungheni, Taraclia, Soroca și a altor centre specializate, unde vor putea frecventa cursurile de 2 ori pe săptămână timp de doi ani. Aceștia vor primi toate materialele educative necesare și în timpul verii, anului 2018,  vor participa  la o tabără de leadership în limba engleză.

Cine poate participa?

# Tinerii cu vârsta cuprinsă între 13 și 16 ani;

# Cei care posedă un nivel începător sau mediu de cunoștință a limbii engleze;

# Locuitorii următoarelor localități sau regiuni (distanță mai mică de 30 min. de orașul în care se desfășoară programul): Vulcănești, Bender, Bălți, Ungheni, Taraclia, Soroca, sau a altor centre unde programul ACCESS urmează a fi implementat;

# Tinerii activi care își doresc și au posibilitatea de a participa în program timp de 2 ani, inclusiv și pe durata desfășurării taberei de vară.

Pentru înregistrare în program accesați pagina.

Absolvenții programului care vor frecventa regulat orele, și vor participata activ la toate activitățile vor primi certificate din partea Ambasadei SUA. Participanţii acestui program își dezvoltă competențele lingvistice și învață despre cultura americană şi valorile democratice.

De asemenea, programul este orientat spre creșterea capacității lor de a participa cu succes la dezvoltarea socio-economică a ţărilor lor. Pe lângă aceasta elevii au posibilitatea de a participa în cadrul diferitor programe de studii în SUA.

De la începuturile sale, din 2004 și până în prezent, peste 95.000 studenţi din 85 de ţări au participat în cadrul Programului Access. Programul Access este o oportunitate inovativă pentru adolescenții din mediul economic sau social dezavantajat, de a studia limba engleză.

Detalii suplimentare puteți găsi și pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente