Maia Sandu s-a răzgândit și acceptă invitația lui Andrian Candu la dezbateri: „Lui Plahotniuc îi e frică. E viteaz doar la el în vizuină”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acțiune şi solidaritate (PAS), Maia Sandu, anunță că acceptă invitația speakerului Andrian Candu la dezbateri organizate la postul public de televiziune Moldova 1, chiar dacă anterior a refuzat o discuție cu acesta, numindu-l „purtător de cuvât al lui Plahotniuc”.

Sandu anunţă că acceptă invitația lui Candu, chiar dacă aceasta l-a provocat pe oligarhul Vlad Plahotniuc la dezbateri.

„Așa cum am intuit, lui Plahotniuc îi este frică și îl trimite la dezbateri pe Candu. Îi este frică de oameni, de lumina reflectoarelor, de întrebări neregizate. El e viteaz doar la el în vizuină. Ne-am dorit o dezbatere cu cel care se face direct responsabil de situația dramatică din țara noastră și sunt convinsă că cetățenii își doresc același lucru. Din păcate, cel care se visează prim-ministru zi și noapte nu are curajul sa iasă într-o confruntare directă, preferând să tragă doar sforile din umbră, ca un adevărat uzurpator. Accept invitația să particip la dezbateri cu Andrian Candu, miercurea viitoare la Moldova 1, având în vedere că la sfârșitul acestei săptămâni voi fi la București”, a anunțat Maia Sandu.

Anterior, Sandu a refuzat invitația spicherului, care și-a manifestat interesul de a participa cu aceasta în cadrul unei dezbateri televizate. Ea a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că ar prefera să participe la o dezbatere cu oligarhul Vladimir Plahotniuc.

„Să vină Vlad Plahotniuc, dacă nu moare de frică. Andrian Candu nu este atât de important, să vină Vlad Plahotniuc, cel care conduce tot în acest stat. De ce să vorbesc cu purtătorul lui de cuvânt. Să vedem dacă omul are măcar un pic de curaj să răspundă la câteva întrebări”, a declarat Maia Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...