(foto) La Orhei a fost marcată închiderea sezonului estival. Concert latino și cocktail-uri gratis

cock1

Mai mulți orheieni s-au distrat în seara zilei de duminică 24 septembrie, în zona de agrement a lacului Orhei la evenimentul organizat cu prilejul închiderii sezonului estival.

Orheienii au dansat pe ritmuri latino alături de cei mai profesioniști dansatori din Moldova și au servit cocktail-uri gratuite. Tonul petrecerii a fost dat de invitații speciali – Guz și Irina Rimeș.

Lacul Orhei a fost inaugurat la 1 iulie, după o amplă reconstrcuție și modernizare. Zona de agrement a lacului dispune de două plaje amenajate cu 100 de șezlonguri, bănci, apeduct și cabine de duș.

Mai mult, plajele sunt  amenajate cu nisip alb, o alee cu felinare, pergol, bănci, flori, arbori și arbuști, unde vizitatorii au posibilitate să se plimbe şi să admire priveliştea lacului desprinsă din poveste.

Mai mult, în exclusivitate pentru amatorii de fotbal, volei, au fost construite 2 terenuri sportive moderne, cu nisip special pentru acest gen de sport de plajă, care sunt gratuite.

Complexul turistic, a devenit o zonă de atracţie și pentru cei mici, fiind amenajat un parc de distracții cu tobogane cu apă, trambuline, și un teren de fotbal, destinat copiilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente