Teatrul Național Eugene Ionesco te așteaptă la ultimele spectacole din septembrie. Vei putea participa și la o tombolă cu premii

teatru_national_din_timisoara04

În ultimul weekend din septembrie Teatrul Național Eugene Ionesco vă îndeamnă să mergeți la teatru. Spectatorii vor putea urmări spectacole vii şi pline de emoţii. Totodată, veți putea participa la o tombolă cu premii de excepție. Iată care este programul spectacolelor.

#Vineri, 29 septembrie, iubitorii de teatru sunt așteptați să descopere viaţa interioară a ultimei soţii a lui Pablo Picasso în monospectacolul ,,Ultima noapte la Madrid”. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie, în interpretarea actriței Ala Mensicov, maestru în arte.
Madrid 2_974x649
#Pe 30 septembrie comedia ,,Chiriţa în provincie” vă va face să râdeți pe cinste, iar la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să participați la o tombolă cu premii de excepție și să savurați vin domnesc şi plăcinte gustoase.
Chirita
#Duminică, 1 octombrie, veți fi martorii unei „Istorii foarte simple” –  un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.
oistoriefoartesimpla_974x1458

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente