/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Kylie Jenner, cea mai mică dintre surorile Kardashian, însărcinată la 20 de ani

missing
25 septembrie 2017, ora 09:55

Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, așteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relația sa cu rapperul Travis Scott.

Agentul de presă al starletei Kylie Jenner nu a confirmat deocamdată această informație.

Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și prezența ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Revista People, citând surse care au preferat să își păstreze anonimatul, spune că bebelușul starletei americane se va naște în luna februarie.

“Familia este la curent cu acest fapt de ceva vreme. Ea este foarte încântată și la fel este și Travis!”, a declarat o sursă citată de People.com.

O altă sursă din anturajul familiei Kardashian, citată tot de revista People, a spus: “Este ceva neașteptat, dar cu siguranță o întorsătură complet minunată a lucrurilor. Ea nici nu ar putea fi mai încântată și mai fericită de atât”.

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, au o relație care a început în luna aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram