18:35:39 25.04.2024
Stiri

Două accidente GRAVE, duminică în Chișinău: Unul dintre șoferi a decedat pe loc, iar trei au fost scoși de salvatori dintre fiare

Social 25.09.2017 09:19 Vizualizări2324 Autor: Ziarul National
Două accidente GRAVE, duminică în Chișinău: Unul dintre șoferi a decedat pe loc, iar trei au fost scoși de salvatori dintre fiare
Poză simbol


Două accidente grave, soldate cu o persoană decedată, au avut loc pe parcursul zilei de duminică în municipiul Chișinău.

În primul caz, două autovehicule de model „Hyundai” și „WV Pasat” s-au ciocnit în apropiere de suburbia Budești în jurul orei 5.00 dimineața. Ambii conducători ai mașinilor au rămas blocați între fiare și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-i scoate.

Șoferul în vârstă de 30 de ani din autoturismul „Hyndai” era viu și a fost transportat la spital, iar cel din automobilul de model „WV Pasat” a fost scos de salvatori fără suflare dintre fiare, acesta decedând imediat după impact.

Un alt accident s-a produs în seara zilei de ieri la intersecția străzilor Muncești și Frumușica din mun. Chișinău. Aici un autovehicul de model „Opel Corsa” s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model „Dacia Sandero”. Șoferul din prima mașină, în vârstă de 26 de ani, a rămas de asemenea blocat între fiare, suportând diverse traumatisme.

Pompierii Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Botanica l-au descarcerat pe bărbatul care a fost preluat imediat de o ambulanță.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md