/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tragedii de weekend. Un mort și doi răniți în urma accidentelor care au avut loc duminică

missing
25 septembrie 2017, ora 09:34

Primul accident în care a fost nevoie de ajutorul salvatorilor a avut loc ieri dimineața la ora 04.40 min. În apropierea localității Budești a avut loc un impact între două autovehicule de model „Hyndai” și „WV Pasat”. În consecință ambii conducători auto au rămași prinși între fiarele automobilelor.

Pompierii au intervenit la fața locului și au reușit să deblocheze șoferul viu în vârstă de 30 de ani din autoturismul „Hyndai” și cadavrul conducătorului auto din automobilul de model „WV Pasat”.

Lucrările de descarcerarea au fost efectuate de două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana și Detașamentul Căutare Salvare nr.1. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Un alt accident s-a produs în seara zilei de ieri la ora 17.22 min la intersecția străzilor Muncești și Frumușica din mun. Chișinău. Aici un autovehicul de model „Opel Corsa” s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model „Dacia Sandero”, în consecință șoferul din prima mașină în vârstă de 26 de ani cu diverse traumatisme a rămas blocat între fiare.

Pentru intervenție au fost mobilizați pompierii Detașamentului salvatori și pompieri sec. Botanica. Bărbatul a fost descarcerat și predat serviciului medical de urgență.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI amintește că în situații de risc și accidente, oamenii pot apela neîntârziat Serviciul 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram