Actualizarea Instagram care-ți rezolvă cea mai enervantă dilemă: cine din prieteni te urmărește?

instagram11
Foto: PC: captură Instagram Husband

Instagram este o rețea socială incredibil de populară și primește des actualizări pentru a rezolva tot felul de probleme.

La fel ca Facebook sau WhatsApp, Instagram se numără printre serviciile online deținute de Mark Zuckerberg care se află într-o permanentă evoluție. Încercând să atragă o mare masă de utilizatori și să nu-i piardă pe cei pe care îi are deja, gigantul american face deseori experimente cu funcții noi pe un public restrâns pentru a vedea ce merge sau nu implementat la scară largă, scrie playtech.ro.

Cu toate experimentele din ultimii ani însă, Instagram are totuși niște lipsuri majore. Trecând peste problema agresivității online și a faptului că tocmai ”a dat-o de gard” cu o reclamă încărcată de ură, există particularități pe care utilizatorii rețelei sociale le-au semnalat de mult timp și nu și-au găsit loc în interfața aplicației de mobile. Din acest punct de vedere, lista este una foarte stufoasă, dar există totuși un punct important ce tocmai a intrat în vizorul dezvoltatorilor.

De acum înainte, poți în sfârșit să vezi dacă cineva te urmărește pe Instagram din pagina lor de profil. Este cea mai simplă funcționalitate din toate timpurile, dar, până în prezent, dacă roiai să verifici când un prieten te urmărește, erai nevoit să intri în lista stufoasă de persoane care te urmăresc și să-i cauți numele manual. Nu exista altă soluție.

De acum înainte, intri pe pagina de profil a oricărei persoane și vezi pe un fond albastru un buton mare marcat ”Follows You” (Te urmărește). Eventual, același buton poate fi de forma ”Follow Back”(Urmărește-l și tu). Momentan, funcția se află în teste și a fost sesizată de un număr important de utilizatori de Android, dar nu se știe când va ajunge la noi toți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente