10:34:49 28.03.2024
Stiri

FOTO // Mesajul pe care l-a primit premierul Pavel Filip de la un fost ministru: „Mă duc lângă Andrei Năstase”

Politică 24.09.2017 13:42 Vizualizări3234 Autor: Ziarul National
FOTO // Mesajul pe care l-a primit premierul Pavel Filip de la un fost ministru: „Mă duc lângă Andrei Năstase”


Premierul Pavel Filip susține că a primit un mesaj cu „accente de șantaj sau amenințare” și, pentru că îl consideră inacceptabil, l-a publicat pe o rețea de socializare.

Potrivit prim-ministrului, mesajul i-ar aparține fostului ministru al Apărării în perioada aprilie 2014 - februarie 2015, Valeriu Troenco, care îi cere să n-o demită pe soția sa, angajată a CRIS „Registru”. În caz contrar, fostul ministru spune că merge în echipa lui Andrei Năstase.

„Nu am făcut niciodată publice mesajele primite, dar atunci când ele capătă accente de șantaj sau amenințare, le consider inacceptabile și cred că e corect ca opinia publică să le cunoască. Am primit acest mesaj din partea domnului Valeriu Troenco, un fost înalt funcționar al statului, de pe un profil care pare să-i aparțină. Nu știu dacă soția sa lucrează la Registru, dacă funcția urmează să fie redusa și nu voi verifica această informație. Dacă îl vedeți însă și pe el devenit mare luptător pentru „dreptate” pe la opoziția protestatară, să știți ce-l mână în luptă”, a spis Pavel Filip.



Valeriu Troenco nu a răspuns la mesajul Ziarului NAȚIONAL să ne spună dacă dânsul a trimis, într-adevăr, această solicitare premierului Pavel Filip.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md