Socialiștii se adună azi la Bălți, Anenii Noi și Cahul pentru a protesta împotriva „regimului”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Membrii și susținătorii Partidului Socialiștilor vor protesta azi, începând cu ora 10:00, în trei orașe din nordul, centrul și sudul țării. Astfel, potrivit deputatului socialist Vlad Bătrîncea, adepții PSRM vor spune „nu” regimului.

Deputatul socialist, a mai spus că la protestul care va avea loc la Bălți, Anenii Noi și Cahul, vor participa „mii de socialiști și susținători ai partidului” care „vor ieși la proteste împotriva încercărilor Partidului Democrat lui V. Plahotniuc de a uzurpa puterea în stat”.

„Vom spune un ferm ”nu” regimului, ce se consideră mai presus decât Legea și Constituția, regimului. ce ignoră opinia majorității cetățenilor”, a scris Bătrîncea pe pagina sa de Facebook adăugând, cel mai probabil, un slogan al protestelor, și anume „Pentru Moldova! Pentru Dreptate!”.

Amintim că potrivit unui decret semnat anterior de președintele Igor Dodon, astăzi, 24 septembrie, urma să aibă loc un referendum privind atribuirea președintelui țării unor împuterniciri suplimentare și alte trei subiecte. Acesta însă a fost interzis printr-o decizie a Curții Constituționale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...