/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Turnul Eiffel a fost vizitat de 300 de milioane de persoane de la inaugurarea sa în 1889

missing
24 septembrie 2017, ora 08:40

Într-un comunicat dat publicității de compania care administrează Tour Eiffel se arată că se dorește prin acest fel să se mulțumească tuturor celor care au vizitat acest monument de-a lungul anilor.

Joi 28 septembrie se va auzi muzică la toate etajele emblematicului monument parizian, cu o trupă de jazz la primul etaj, trompetiști la etajul doi și flaute la ultimul nivel.

Tot la primul etaj va avea loc și un spectacol susținut de reputați DJ, avându-i în program pe Isa GT, Michel D & Riks, Louise Chen și Jean Tonique.

A fost pus la punct și un spectacol special de lumini care se va repeta la fiecare jumătate de oră, în intervalul 19:30 (ora locală) și miezul nopții.

Va fi de asemenea amplasat un perete, cu lungimea de 12 metri, pe care vor fi expuse fotografiile pe care și le vor face dacă doresc vizitatorii la baza turnului, însoțite de mesajul ‘300.000.000 de mulțumiri’.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram