Mihai Ghimpu lansează un curs online pentru Igor Dodon, alias „trompeta Kremlinului”, privind „avantajele Unirii cu România”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele PL, Mihai Ghimpu, se pare că intenționează să lanseze un curs online pentru președintele țării, Igor Dodon, „avantajele”, după cum spune el, Unirii Republicii Moldova cu România. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liberalul se adresează lui Igor Dodon, despre care spune că este „trompeta Kremlinului și dușmanul Unirii” care ar umple poșta cu „pliante pline de minciuni despre „Ce înseamnă Unirea cu România?””.

„Dacă pană acum Dodon nu a înțeles ce înseamnă pentru noi Unirea, în timpul campaniei electorale o să mă asculte cu atenție și o să aibă timp să învețe pe de rost se înseamnă cu adevărat Unirea cu Țara Mamă – România și care sunt avantajele pentru toți cetățenii noștri”, a scris Ghimpu pe rețeaua de socializare.

Totuși, „pentru a nu stârni confuzie în rândul alegătorilor”, liderul liberal spune că va lua la rând „principalele minciuni ale trompetei Kremlinului în ceea ce privește Unirea”

„Minciuna nr. 1: „Unirea cu România înseamnă că vei rămâne fără neam și țară”

FALS: Unirea cu România înseamnă că ne vom redobândi Neamul și Țara, adică ne vom alătura neamului nostru într-o Țară mare de peste 20 de milioane de locuitori. Iar dacă, pentru trompeta Kremlinului, „moldovenii nu sunt români”, tot ar trebui să promoveze Unirea, dacă ar fi sincer și ar crede ce spune. În România, după teoria lui aberantă, se află milioane de… „moldoveni”. Odată cu Unirea, îl vom face și pe Igor Dodon fericit: se va uni cu „moldovenii” din România care sunt și ei români și sunt de două ori mai mulți decât noi, cei din Republica Moldova!”, a scris Ghimpu într-o primă „lecție” online dedicată președintelui Igor Dodon cu privire la subiectul Unirii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...