Recomandări #diez. Evenimente pentru ultima zi din acest weekend

evenimente20
Foto: Thought Catalog

E ultima zi din acest weekend și nu poate trece neobservată! Echipa #diez a făcut o selecție de câteva evenimente drăguțe pentru acest sfârșit de săptămână, fie că vrei să vezi un spectacol, un concert sau o prezentare de modă, găsește unul pe plac și savurează-l la maxim.

# Moldova Fashion Days 2017

Moldova Fashion Days (MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este “See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova. Dacă vrei să afli ce colecții de haine au designerii autohtoni și să-i susții, intră aici și află totul despre eveniment. 

# Festivalul Etniilor, 2017

Duminică, 24 septembrie 2017, la Chișinău se va desfăşura Festivalul Etniilor, ediţia a XVI-a, cu genericul „Unitate prin diversitate”. La Festival vor participa toate filialele minorităților naționale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”: „Lesia Ukrainka”, „Mihail Lomonosov”, „Ițik Mangher”, „Adam Mickiewicz”, „Hristo Botev”, „Mihail Ciachir” – care vor promova literatura, cultura și tradițiile etniilor pe care le reprezintă prin expoziții, lucrări de artă decorativ-aplicativă, arte plastice, costume naționale, programe artistice și masterclassuri. Detalii, pe facebook.

# De vorbă cu Emma, Teatrul Geneza Art

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca. Detalii despre spectacol, aici.

# Ethno Jazz Festival 2017

etno

4 oraşe (Chișinău, Cahul, Soroca Tiraspol), 9 formaţii din 14 ţări ale lumii, 3 zile de concerte în Chişinău, muzicieni consacraţi, un program select şi ca de obicei – cei mai buni dintre cei mai buni! Dumincă, are loc cel de-al doilea concert la Chișinău. Mai multe detalii despre el, găsiți aici.

# Tango Mania

Limbajul corpului – este cel mai pasionat și plin de senzații. Învață-te să îl posezi împreună cu Clubul (tangomaniacilor) „Tango Mania”. Vrei să îți petreci o seară liberă într-un mod interesant și util: să înveți elementele de bază al unui dans nou, să faci cunoștință cu noi oameni și să petreci seara într-o atmosferă plăcută? — totul la un masterclass deschis, pentru începători de la „Tango Mania” pe 24 septembrie la Tucano Coffee Costa Rica. Detalii, pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente