Festivalul Prunei va avea loc mâine, la Nisporeni

Sursa: eatingrichly.com

Cea de-a doua ediție a Festivalului Prunei va avea loc mâine, la Nisporeni. Începând cu ora 10.00, vizitatorii vor putea gusta prune proaspete direct de la producător, vor putea savura gustul plăcintelor cu prune făcute la cuptor, precum și al dulciurilor din prune. Evenimenul va avea loc în piața Ștefan cel Mare și Sfânt din oraș.

Programul evenimentului prevede și o paradă a producătorilor: „Cămara Bunicuței”— degustare cu vânzare a produselor din prune, un iarmaroc de toamnă și o expoziție cu vânzare a obiectelor de olărit, țesut și lemnărit.

Programul cultural-etnofolcloric va fi asigurat de 13 colective de dans, dramatice, fanfară și muzică ușoară. Vor fi desfășurate concursuri cu premii, iar pentru doritori – lecții de gătit bucate din prune. Seara se va încheia cu un concert și focuri de artificii. Intrarea este liberă.

Absolventă de Jurnalism (Iași, 2015), își face masteratul în domeniul industriilor creative (Suedia, 2017).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.