/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Hai la film. Programul Festivalului Internațional de Film Documentar MOLDOX 2017

missing
23 septembrie 2017, ora 09:20

MOLDOX este un festival tânăr cu idei inovative. Misiunea festivalului este de a încuraja implicarea socială prin filme documentare. Astfel, în cadrul Festivalului MOLDOX spectatorii vor avea ocazia să urmărească proiecțiile unora dintre cele mai bune filme documentare sociale din întreaga lume.

Spectatorii au acces liber și gratuit în toate locațiile. Transport Chișinău – Cahul – Chișinău este asigurat zilnic și este gratuit.

Cea de-a doua ediție a festivalului își va deschide ușile publicului larg cu o proiecție de câteva filme documentare vechi moldovenești, ce va fi însoțită de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici” dirijată de Ilie Croitoru Rotila. Acesta va marca începutul festivalului și va transmite amestecul fascinant de muzică și film.

În acest an, tema festivalului este „PUTEREA”, astfel că proiecțiile de film, panelurile de discuție și sesiunile de întrebări și răspunsuri cu regizorii filmelor proiectate vor fi centrate în jurul următoarelor subiecte: „Puterea Femeii”, „Puterea Opresiei”, „Puterea Pasiunii” și „Puterea Religiei”. La fel, pentru această ediție este pregătită o selecție specială de filme cu titlul „Nostalgia”. În cadrul Festivalului vor fi proiectate 20 de lungmetraje premiate în întreaga lume și 10 scurtmetraje în sala mare a Palatului de Cultură și seara în aer liber la Brother’s Pub.

Mai multe informații găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram