Actualitate

Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017: Zodia care e afectată din cauza deciziilor luate la nervi

 BERBEC

Poți avea tot ceea ce-ți dorești, însă nu totul în același timp. Îți este destul de greu să lucrezi într-un ritm normal, deoarece vrei să realizezi cât mai multe lucruri dintr-un foc. Această grabă te poate face să nu duci la bun sfârşit niciunul dintre lucrurile pe care ți le propui.

TAUR

În acest weekend, toate planurile de evoluție profesională și personală par să prindă contur.

GEMENI

Vei avea parte de multe proiecte noi și colabărări. Un prieten apropiat s-ar putea să joace un rol important în deciziile pe care le vei lua.

RAC

Zilele acestea vei avea nevoie de ceva informații pentru un proiect. Așadar, vei vizita o prietenă despre care știi că ar putea să te ajute, însă vei pleca mai confuz decât credeai.

LEU

Acest sfârșit de săptămână îți oferă răgazul necesar pentru a pune la punct un plan de bătaie pe care să-l urmezi mai departe pentru a-ți atinge scopurile.

FECIOARĂ

Nu vei avea deloc starea necesară pentru a suporta glumele prostești venite din partea unei rude mai glumețe. Totuși, nu-ți neglija toată familia deoarece unii ar putea înțelege greșit situația.

BALANȚĂ

Weekendul acesta vei fi puțin repezit atât în acțiuni, cât și în vorbe. Înainte de a lua o decizie sau a spune ceva, gândește-te de mai multe ori, pentru a nu regreta mai târziu.

SCORPION

În acest weekend, în sfârșit ai timp liber din plin. Te vei relaxa într-o petrecere organizată acasă cu niște prieteni dragi.

SĂGETĂTOR

Weekendul acesta pentru tine este unul suficient pentru a analiza lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut săptămâna care tocmai a trecut. Se prea poate să realizezi că ai făcut unele greșeli în relațiile cu colegii de muncă.

CAPRICORN

O flacără veche este posibil să se reaprindă în acest sfârșit de săptămână, când vei da peste o iubire veche, cu care nu ai mai intrat în contact de foarte multă vreme.

VĂRSĂTOR

Doi prieteni de-ai tăi care nu se suportă deloc unul pe celălalt au planificat diverse activități la care ești invitat. Partea proastă este că ambele se petrec simultan, iar tu te vei simți între ciocan și nicovală.

PEȘTI

Un proiect pe care tocmai l-ai prezentat la locul de muncă a avut un mare succes. Așadar, vei sărbători această reușită împreună cu prietenii.

Sursă : yve.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *