/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Ghimpu îl acuză pe liderul PDM că ar sta în spatele plecării deputaților din PL: „Jos Plahotniuc”

missing
22 septembrie 2017, ora 19:04

Deasupra lor a stat bâta și i-au dat textul și l-au plasat pe pagina de facebook. Asta îi bâta lui Plahotniuc. Eu cred că era mai corect să spună, părăsește din motive personale”, susține Ghimpu, preșdintele PL.

Dacă anterior evita să-i pronunțe numele, astăzi liberalul a aruncat săgeți în Vlad Plahotniuc cu nemiluita.

Ghimpu e rău! Oameni buni, dacă Ghimpu e rău atunci duceți-vă cu Plahotniuc. O să trăiți și o sa mâncați icra roșie pe pâine neagră, însă stând în genunchi și icra o să fie artificială. Jos Plahotniuc”, a declarat Ghimpu.

Iuri Dîrda nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile aduse de Ghimpu. Igor Ogor susține, însă, că nu a fost presat de nimeni.

D-nul președinte Ghimpu când declară așa ceva trebuie să își aducă aminte cine a votat pentru d-nul Plahotniuc președinte, cine a votat pentru d-nul Filip prim-ministru și să nu învinuiască deputații care au careva convingeri”, afirmă Oleg Ogor, deputat independent.

Purtătorul de cuvânt al democraților a spus că lasă fără comentarii „declarațiile politice” ale lui Ghimpu.

Noi nu comentăm declarațiile făcute de președintele Partidului Liberal. Sunt doar declarații politice care nu cred că au un suport juridic”, a explicat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

Atât Dîrda, cât și Ogor au anunțat pe pagina lor de Facebook că se rup de fracțiunea PL și rămân deputați independenți. În momentul acesta, PL mai rămâne cu doar nouă deputați în Legislativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram