Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend

evenimente37
Foto: Matthew Henry

Chiar dacă vremea afară e răcoroasă, nu e un motiv suficient de bun încât să te închizi în casă! După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul a venit, deci trebuie să-l savurezi la maxim și să-ți încarci bateriile să-ți ajungă cât pentru încă o săptămână. Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru prima zi din acest sfârșit de săptămână.

# Concert Eugen Doga la Hîncești

Pe data de 23 septembrie vino să descoperi regiunea Hâncești, motiv pentru care organizatorii vor pregăti un traseu turistic desfășurat, iar finalul zilei îl vor încununa cu un concert al maestrului Eugen Doga, în cadrul căruia vor evolua Orchestra și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Trupa Akord, Vitalie Advahov și alți artiști. Detalii despre eveniment, aici.

# Mini-maraton „Alerg pentru tine”

În această toamnă, pe data de 23 septembrie ora 17:30 ONG „Viață fără Cancer” invită toți doritorii să participe la cea de-a doua ediţie a mini-maratonului „Alerg pentru Tine”, pentru a parcurge distanța de 5 km (2 cercuri în jurul lacului din Valea Morilor). Scopul acestui eveniment este de a spori nivelului de conștientizare a populației privind bolile oncologice, de a susține personae care luptă cu cancerul, și nu în ultimul rând de a comemora personale care au pierdut lupta împotriva cancerului. Află tot ce te interesează despre maraton, aici.

# Moldova Fashion Days, FW’17

Moldova Fashion Days (MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova. Dacă vrei să afli ce colecții de haine au designerii autohtoni și să-i susții, intră aici și află totul despre eveniment. 

# Cupa „Lassa Tyres Super Cup” de Autoslalom

Toți amatorii de autosport sunt așteptați la cupa „Lassa Tyres Super Cup” de Autoslalom care va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, în PMAN, dincolo de ora 10.00. Detalii, pe pagina de facebook.

# Future of Health: VR – BreakingMED

Domeniul realității virtuale (VR) presupune o dezvoltare continuă. Pe 23 septembrie, vei avea șansa să explorezi modurile prin care realitatea virtuală poate îmbunătăți medicina în Republica Moldova. Ce soluții prevede acest domeniu digital în medicină și cum putem implementa aceste schimbări? Dacă ești pasionat de medicină sau de tehnologiile informaționale și de comunicare, atunci vino la cel mai tare „mix tehno-medical” din cadrul proiectului BreakingMed ce își propune îmbunătățirea sistemului medical de la noi din țară. Detalii, aici.

# Târgul Limbilor Europene în Moldova 2017-2018

Anul academic 2017-2018 a fost desemnat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anul studierii limbilor europene. În acest context, în data de 23 septembrie, va fi organizat Târgul Limbilor Europene, un eveniment care are menirea de a promova predarea mai multor limbi europene în școlile din Republica Moldova. Detalii despre el, aici.

# Târg cu reduceri de la brandul Nanetty, Chișinău

Pe 23 septembrie, nu rata cel mai mare târg cu reduceri, de la brandul Nanetty. Rochite vaporoase, multicolore, fuste, camăși şi bluzite stilate, toate la REDUCERI de până la 60 %, disponibile pentru fiecare buzunar. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente