3 000 pastile Extasy şi 7 kilograme de substanţe narcotice, ridicate în capitală. Doi chişinăuieni, arestaţi

 Doi locuitori ai capitalei au fost arestaţi pentru producerea, păstrarea şi comercializarea, în cantităţi mari, a substanţelor narcotice: Hidroponică, Amfetamină, Extazy, Cocaină, XLR-11 şi alte tipuri de substanţe narcotice. În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat 3 000 pastile Extasy şi peste 7 kilograme de substanţe narcotice.

Învinuiţii, cu vârstele de 23 şi 32 de ani, au fost reţinuţi în urma măsurilor speciale de investigaţii şi acţiunilor de urmărire penală.

Astfel, în urma percheziţiilor corporale şi la domiciliile acestora, au fost depistate şi ridicate: 4 kg de substanţă narcotică de tip Hidroponică; 3000 pastile Extasy, 2 kg de substanţă narcotică XLR-11, 1 kg de substanţă narcotică cocaină, 200 gr. de substanţă narcotică Amfetamină.

De asemenea, au fost ridicate mijloace băneşti dobândite în urma comercializării substanţelor narcotice, inclusiv bani marcaţi în sumă de 10 mii lei şi aparate artizanale de preparare şi inhalare a substanţelor narcotice.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.