Actualitate

Cele mai senzuale femei din zodiac. Au bărbaţii la picioare!

Scorpion

Liberă, puternică, sexy şi cu o sclipire în priviri care nu poate să nu-ţi atragă atenţia. Este femeia Scorpion, cea care la început face pe inabordabilă, inconjurandu-se de o aura de mister. Este însă felul în care reuşeşte să atragă atenţia, să le menţină potenţialilor parteneri viu interesul pentru ea. Când alege către cine să îşi îndrepte farmecele va începe să flirteze, să seducă folosindu-se de orice armă are la dispoziţie. Adoră provocările, acestea o incită, o stârnesc cel mai mult.

Rac

Aşa cuminte cu pare ea, nativă Rac este de o senzualitate ieşită din comun. Tocmai puritatea pe care o degajă este cea care atrage că un magnet. Are forme apetisante şi petrece ore în şir în faţă oglinzii atunci când trebuie să iasă în oraş pentru a fi convinsă că arată impecabil. Adoră să fie complimentată, dar în acelaşi timp îşi va face partenerul să se simtă dorit peste măsură, care o va vedea că pe un adevărat drog faţă de care capătă rapid dependenţă.

Taur

Fiind o zodie guvernată de planetă Venus, e lesne de înţeles de ce e atât de senzuală. Femeia Taur este întruchiparea perfecţiunii fizice. Este o zeiţă a feminităţii, are forme voluptoase, bine definite, are buze pline şi ochi mari. Atunci când capătă încredere în ea, scoate la iveală toate armele seducţiei, sex-appealul. Îi place să fie curtată de către bărbaţi inteligenţi pentru că şi ea la rândul ei este foarte deşteaptă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *