/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Maia Sandu nu exclude că ar putea candida la funcția de primar al Capitalei

22 septembrie 2017, ora 16:17

„Discutăm în echipă și vedem. Nu am asemenea planuri, dar nici nu exclud 100% acest lucru. O să vedem ce e mai potrivit”, a declarat Maia Sandu.

De asemenea, lidera PAS consideră că referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă, inițiat de Partidul Socialiștilor, trebuie boicotat. „Pentru a evita niște costuri suplimentare, probabil, primarul actual ar trebui să-și dea demisia și să fie organizate alegeri locale, dar nu așa cum vrea Dodon și Plahotniuc, făcând acest joc cu referendumul”, a spus Maia Sandu.

Referitor la alegerile parlamentare de anul viitor, Maia Sandu a menționat că va participa la scrutin într-un anumit parteneriat cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram