/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Ghimpu, despre deputații care au părăsit fracțiunea: Deasupra lor a stat bâta, bâta lui Plahotniuc

22 septembrie 2017, ora 13:16

„Ia-ți văzut vreodată să vorbească? Cum poți să învinuiești un președinte de partid când tu niciodată n-ai dat o idee, n-ai deschis gura o dată la ședințele biroului sau în ședințele parlamentului”, spune Ghimpu. Precizând că acest fapt este și o dovadă că ei au fost constrânși de Plahotniuc să părăsească partidul. „Iată dovada că deasupra lor o stat bâta și le-o dat textul și eu l-au plasat pe facebook, asta e bâta lui Plahotniuc”, a declarat Ghimpu.

Totuși Ghimpu spune că nu îi condamnă pentru decizia făcută. „Eu nu vreau să-i condamn, fiindcă eu înțeleg ce înseamnă bâta lui Plahotniuc, se vede prin arestările d. Chirinciuc și al d. primar general și altele…”, explică liderul PL.

Însă, acesta spune că ar fi trebuie să accepte condiția lui Plahotniuc de a părăsi fracțiunea și să plece, fără a a face acuzații asupra partidului. Menționând că el mereu a fost o persoană incomodă, din 91 încoace. „Eu vreau să vă spun că nu doar aceștia doi și alții au fost contactați să li se propună să părăsească fracțiunea. Eu sper că domnul Gore este ultimul”, a spus Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram