/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Ambasadorul rus, convocat din nou la MAE

/FOTO/ Încă o schemă de contrabandă cu Ecstasy prin intermediul coletelor poștale. Destinatarul - un tânăr de 23 de ani

22 septembrie 2017, ora 13:20

Activitatea infracțională a acestuia a fost relevată în rezultatul depistării, de către angajații postului vamal Chișinău 4 (Poșta), a 30 de comprimate de culoare roz, care erau disimulate într-un colet expediat din Germania. Conform concluziilor expuse în raportul de expertiză s-a stabilit că comprimatele depistate fac parte din categoria substanțelor psihotrope de tip MDMA (Ecstasy).

Ulterior, în cadrul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație a fost efectuată o livrare controlată a coletului respectiv, care s-a soldat cu reținerea în flagrant delict a suspectului.

De asemenea, urmare a perchezițiilor operate la domiciliul acestuia, organele de anchetă au depistat alte 4 comprimate, precum și mai multe ambalaje care conțineau substanță de origine vegetală, asemănătoare marijuanei.

Conform procedurii, suspectul au fost reținut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat pentru contrabandă în proporții deosebit de mari, infracțiune pasibilă de pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 3 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram