"După fiecare naştere a celor trei copii ai mei, am suferit de depresie postpartum în anumite grade", a dezvăluit Ivanka Trump într-un interviu difuzat integral în ediţia de joi a emisiunii de televiziune "The Dr. Oz Show".

"A fost o perioadă foarte dificilă şi emoţională pentru mine, deoarece simţeam că nu mă ridicam la potenţialul meu de părinte, antreprenor şi manager", a adăugat fiica în vârstă de 35 de ani a preşedintelui american.

"Am avut sarcini atât de uşoare încât, dintr-un anumit punct de vedere, acea juxtapunere m-a afectat şi mai grav", a dezvăluit Ivanka Trump în acelaşi interviu.

"Mă consider o persoană foarte energică. Sunt ambiţioasă. Sunt pasionată de ceea ce fac. Sunt condusă de proiectele în care mă implic. Însă acest sindrom îi afectează pe părinţii din întreaga ţară", i-a mărturisit ea prezentatorului Dr. Oz. "Trebuie să treceţi peste toate aceste lucruri", s-a adresat ea spectatorilor.

După interviul acordat de Ivanka Trump, jurnaliştii care realizează emisiunea "USA Today" au comentat pe larg informaţiile dezvăluite de fiica preşedintelui american. "Depresia nu face discriminări. Nici măcar Ivanka Trump, care deţine toate avantajele pe care putea să le aibă o mamă care lucrează, nu a fost scutită de această tulburare a stării de dispoziţie", au declarat jurnaliştii americani.

Ivanka Trump şi soţul ei, Jared Kushner, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2009 şi au împreună trei copii — o fiică şi doi fii — cu vârste cuprinse între un an şi şase ani.

Potrivit U.S. Centers for Disease Control and Prevention, o femeie din nouă suferă de depresie postpartum în Statele Unite.