Chelsea și Atletico au anunţat că s-au înțeles pentru revenirea lui Diego Costa la Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Transferul lui Diego Costa a fost confirmat inclusiv de Atletico Madrid. Clubul spaniol a anunțat că s-a înțeles cu Chelsea pentru ca jucătorul să vină la Madrid în următoarele zile, pentru a face vizita medicală și pentru a semna contractul. Potrivit presei spaniole (As), transferul se va face în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

După o vară în care acest subiect a fost intens dezbătut, mai ales după ce Antonio Conte l-a anunțat pe atacant că nu va mai conta pe el, jucătorul a rămas sub contract cu Chelsea, întrucât cei de la Atletico nu s-au înțeles cu londonezii până la închiderea ferestrei de transferuri.

Trebuie spus că jucătorul nu s-a mai antrenat aproape deloc din momentul în care Antonio Conte i-a transmis acel mesaj prin care i-a spus că nu mai intră în planurile sale. Acesta s-a întors în Brazilia și a amenințat că nu va mai reveni la Londra dacă nu va fi lăsat să revină la Atletico.

Diego Costa are 28 de ani și a ajuns la Chelsea în 2014, în schimbul a doar 40 de milioane de euro. El a evoluat în această perioadă în 89 de meciuri pentru londonezi în Premier League, marcând 52 de goluri.

A fost decisiv la câștigarea titlurilor din 2015 și 2017.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...