/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Usatîi aduce acuzații grave în adresa lui Poroșenko. Acesta poate fi șantajat cu ușurință de Plahotniuc

22 septembrie 2017, ora 12:07

Vreau să încep cu un document, care este prima dovadă a faptului că Plahotniuc poate să-l șantajeze pe actualul președinte al Ucrainei. În mâinile mele se află copia unei ordonanțe care datează din 1 octombrie 2012, unde scrie foarte clar că un grup de persoane fizice, pe care nu vreau să le enumăr, conduse de Petro Poroșenko, au creat mai multe grupări de crimă organizată care au realizat pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 1996 până în 2004, mai multe infracțiuni grave precum escrocherii în proporții deosebit de grave. În total, au fost deschise 40 de dosare, care ulterior au fost comasate într-un singur dosar de către procurorul Lilian Rudei. Acest dosar ulterior a fost a suspendat. Aici este scris și despre posibilul umor al fratelui  lui Poroșenko” a declarat în cadrul emisiunii Usatîi.

Chiar dacă Petro Poroșenco nu a recunoscut niciodată că a avut afaceri pe teritoriul Moldovei, liderul PN are mai multe acte care contrazic afirmațiile președintelui ucrainean.

Întrebat cum a reușit să obțină aceste documente, Usatîi a declarat că păstrează casa lui din Moscova un terabyte de informații din Global Business Center, iar atunci când Natalia Morari i-a spus că acest lucru nu este legal și ar putea fi pedepsit, Usatîi a menționat că sunt binevoitori care i-au transmis aceste informații.

Emisiunea o puteți vedea în întregime AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram