/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Comrat: Pensionarii de peste 80 de ani și persoanele vulnerabile sunt asigurați cu pâine de primărie

22 septembrie 2017, ora 12:12

Astfel, persanele care s-au născut în acest 1983 sunt îndemnați să se adreseze primăriei pentru a se înregistra și a primi tichete pentru pâine. Bătrânii se pot adresa în cabinetul 211 din incinta primăriei, având la ei o copie a actului de identitate. Pentru informații suplimentare apelați la numărul de telefon 0-298-2-68-64.

Lunar,primăria Comrat eliberează tichete pentru pâine gratuită pentru persoane cu dizabilități de gr. 1, minori cu dizabilități, pacienți cu tuberculoză, familii cu patru sau mai mulți copii, pensionari peste 80 de ani, și cetățeni care sunt deserviți de către asistenții sociali la primărie.

Olga Patutina, specialist în cadrul primăriei declară că lunar sunt eliberate 700 de tichete pentru locuitorii orașului. Un locuitor poate beneficia lunar de 10 pâini gratuite. Tichetele sunt eliberate în primele 10 zile ale fiecărei luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram