07:08:25 19.03.2024
Stiri

Un laborator din Chișinău a oferit unei familii rezultate GREȘITE în baza cărora cei doi soți au făcut tratament, deși erau sănătoși: Cum au obligat laboratorul să le întoarcă banii

Social 22.09.2017 11:19 Vizualizări4002 Autor: Ziarul National
Un laborator din Chișinău a oferit unei familii rezultate GREȘITE în baza cărora cei doi soți au făcut tratament, deși erau sănătoși: Cum au obligat laboratorul să le întoarcă banii
Poză simbol


Doi soți din Chișinău au urmat un tratament, care a avut efecte secundare, în baza unor rezultate greșite oferite de un laborator medical din capitală.

Familia a ales să meargă la un centru medical să-și facă un șir de analize medicale. Acolo le-au fost recoltate probe celor doi soți, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv la anumite infecții.

Cei doi soți au început tratamentul prescris în baza acestor analize, dar pentru că simptomele infecției depistate lipseau, au decis să repete analiza la alte două laboratoare din capitală și... surpriză, aici rezultatul a fost negativ.

În pofida acestui lucru, familia a continuat tratamentul, medicamentele având și efecte secundare, și la puțin timp de la finisarea acestuia au mai mers să dea analize la diferite laboratoare din Chișinău.

Și de această dată rezultatele au arătat că soții erau perfect sănătoși, iar infecțiile depistate de primul laborator sunt doar pe hârtie.

Cei doi soți au depus o petiție la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și au cerut labratorului „mincinos” să le întoarcă cei 4 000 de lei pe care i-au plătit pentru analize greșite.

Intervenția inspectorilor de la Agenția pentru Protecția Consumatorilor a împăcat cele două părți - administrația laboratorului i-a rambursat familiei costul analizelor în sumă de 4 000 de lei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md