Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce avere declară deputatul care…

Ce avere declară deputatul care a anunțat aseară că părăsește fracțiunea PL?

Aseară, deputatul PL, Oleg Ogor a anunțat că părăsește fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal şi  rândurile acestui partid. Ogor va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat. 

„Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bâlbîeli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal.
Din aceste considerente, anunţ că, începând de astăzi, renunţ la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăsesc rândurile acestui partid. Voi activa în continuare în calitate de deputat neafiliat, pledând pentru realizarea acelor promisiuni făcute de Partidul Liberal în campania electorală şi pentru susţinerea vectorului european de dezvoltare a ţării. Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovaţi în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal”, a spus Ogor. 

În declarația de avere pentru anul 2016, Oleg Ogor indică un salariu de 10.000 de lei obținut în calitate de administrator la SRL „OLCRISCOM” și 40.000 de lei obținuți din activitatea de vicepreședinte la Consiliul raional Criuleni.  Totodată, acesta declară două terenuri de 56 ha și 4,5 ha, valoarea cărora este estimată la 560 mii lei și, respectiv, 200 mii lei. Ogor are în proprietate și un spațiu comercial, valoarea căruia este estimată la 5,4 ml lei.

De ieri, oficial, și deputatul Iurie Dârda a  părăsit formațiunea condusă de Mihai Ghimpu. Dârda a spus că pleacă din cauza campaniei de denigrare pornite împotriva sa. „Nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste actiuni să se răsfrângă și la denigrarea imaginii formațiunii politice din care fac parte și să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menținere a cursului european pe care și-a propus Partidul Liberal”, și-a argumentat Dârda, plecarea.

 

Sursa foto: moldovacurata.md