/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Un laborator medical a returnat unei familii 4.000 lei , în urma eliberării unor rezultate greșite

22 septembrie 2017, ora 09:55

Este și cazul unei familii din capitală care în urma unor rezultate greșite eliberate de un laborator a fost nevoită să primească un tratament anevoios. Familia a ales să meargă la un centru medical pentru recomandările unui medic în ceea ce privește un șir de analize medicale. În urma recoltării probelor, rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv pentru poziția testată. Din motiv că simptomele lipseau pentru infecția dată dna a repetat analiza la alte două laboratoare, unde rezultatul a fost negativ.

Tratamentul primit a fost unul anevoios, medicamentele având și efecte secundare. Peste ceva timp de la tratament, soții au mers să repete șirul de analize, la fel, la câteva laboratoare diferite. S-a repetat aceeași poveste cu rezultatele și s-a adeverit că soții erau perfect sănătoși iar infecțiile depistate sunt doar pe hârtie. Atît tratamentul cît și efectuarea analizelor au provocat familiei un prejudiciul materiale, al cărui cuantum se ridică la aproximativ 4000 lei. Astfel, familia a hotărât să depună o petiție la Agenția pentru Protecția Consumatorilor. În urma discuțiilor cu administrația laboratorului, conflictul s-a mediat, rambursându-i-se familiei în cauză costurile analizelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram