Neymar şi-a cerut scuze în faţa tuturor colegilor, după incidentul cu Cavani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Scandalul dintre Neymar şi Edinson Cavani este aproape de final. După episodul petrecut în meciul cu Olympique Lyon, când brazilianul s-a certat cu „Matadorul” pentru executarea unui penalty, acesta a ţinut să îşi ceară scuze.

Şi a făcut-o în faţa întregului lot al liderului din Hexagon, la finalul antrenamentului de joi, susţine L`Equipe. Căpitanul Thiago Silva a fost cel folosit pe postul de „traducător”.

Potrivit Radio Monte Carlo, oficialii de pe Parc des Princes se gândesc să elimine acea clauză din contractul uruguayanului, conform căreia, acesta ar urma să încaseze un milion de euro la finalul sezonului, dacă va deveni golgheterul Ligue 1.

La o zi după acel joc, pe care PSG l-a câștigat cu 2-0, dar în care Cavani a ratat un penalty, L’Equipe a scris că uruguayanul și brazilianul au fost foarte aproape să se ia la bătaie și doar căpitanul Thiago Silva a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. În plus, cotidianul francez a anunțat chiar că este foarte posibil ca unul dintre cei doi să plece de la Paris în următoarea fereastră de transferuri.

Între timp, se pare că oficialii lui PSG au găsit soluția pentru a-i împăcat pe cei doi. Le vor oferi bonusuri în funcție de golurile și assist-urile reușite, însă nu îi vor recompensa în cazul în care vor termina pe primul loc în clasamentul golgheterilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...