Partidul Liberal rămâne fără un deputat

Partidul Liberal rămâne fără un deputat, după ce Oleg Ogor a anunțat că renunță la calitatea de membru al fracțiunii PL din Parlament. Acesta va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat.

Astfel, PL rămâne astfel cu 9 parlamentari, din cele 13 mandate obținuse în cadrul alegerilor din noiembrie 2014.

“Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Rațiunea a fost înlocuită cu emoțiile, iar argumentele logice – cu bâlbâieli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formațiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privința Partidului Liberal,” a scris Ogor pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul a menţionat că va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat, pledând pentru realizarea acelor promisiuni făcute de Partidul Liberal în campania electorală şi pentru susţinerea vectorului european de dezvoltare a ţării.

Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovaţi în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal. Ştiu care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”, a mai menționat Ogor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.