Maia Sandu: Candu e un purtător de cuvânt. Să vină Plahotniuc la dezbatere

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președinta PAS, Maia Sandu, refuză invitația spicherului Andrian Candu, care și-a manifestat interesul de a participa cu aceasta în cadrul unei dezbateri televizate.

Ea a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că ar prefera să participe la o dezbatere cu oligarhul Vladimir Plahotniuc.

„Să vină Vlad Plahotniuc, dacă nu moare de frică. Andrian Candu nu este atât de important, să vină Vlad Plahotniuc, cel care conduce tot în acest stat. De ce să vorbesc cu purtătorul lui de cuvânt. Să vedem dacă omul are măcar un pic de curaj să răspundă la câteva întrebări”, a declarat Maia Sandu.

Ea a vorbit și despre ironiile pe care finului oligarhului Plahotniuc i le-a adresat atunci când a spus că președinta PAS ar fi un „extraterestru”.

„Președintele Parlamentului crede că are simțul umorului. Fiecare cu impresiile sale. Eu zic că dânsul ar trebui să coboare din elicopterul nănașului său și să meargă între oameni. Pe urmă vom merge pe lună să examinăm obiectele cerești”, a mai spus Maia Sandu.

Miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Publika TV, Candu o invitase pe Maia Sandu la o dezbatere televizată o numise pe aceasta „extraterestru de rang înalt”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...