/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ „Bătălia” ofertelor imobiliare la Moldexpo! Prețul unui metru pătrat – de la 370 la 680 de euro

21 septembrie 2017, ora 18:48

„Casă cu ascensor, izolație fonică între apartamente, încălzire în podea și ferestre mare”, susține Andrei, reprezentatul unei companii imobiliare.

Altă companie – altă ofertă. Odată cu procurarea apartamentului, aceasta oferă 15% reduceri imediat dacă achiziția are loc în cadrul expoziției.

„Este un bloc de locuit cu 16 etaje, respectiv infrastructura este una foarte reușită. Avem o promoție pe perioada expoziției, respectiv prețurile din start sunt de 660 până la 680 de euro pe metru pătrat, iar pe perioada expoziției oferim 15% reducere per metru pătrat reducere,” adaugă Mihaela Boboc, reprezentata unei companii de construcție.

La expoziție au venit mai mulți părinți care muncesc în străinătate și sunt în căutarea unor apartamente pentru copiii lor. Aceștia susțin că, în comparație cu alte țări, în Moldova prețurile sunt mai accesibile.

„Aici sunt mai multe companii și ne gândim să găsim ceva pentru viitor – un apartament.”

„Știți, apartamentele noi pot fi mai bune decât cele vechi. Așa că sunt prețuri normale. Totuși, procurăm o casă nouă cu noi comodități.”

„Sunt scumpe având în vedere nivelul nostru de trai. Căci sunt salarii mici dacă comparăm, dar cu alte țări aceeași România nu sunt foarte scumpe.”

Cei care vor să prindă o ofertă bună, trebuie să se grăbească, pentru că expoziția se încheie duminică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram