Recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 22 septembrie

victoria1

Luna septembrie se apropie cu pași grăbiți de sfârșitul ei. Însă, echipa #diez, crede că nu trebuie să pierdeți nicio vă vinere din această lună cu de toate, astfel v-am pregătit o listă specială cu evenimente.

#1. Utilizarea mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere

API anunță masa rotundă „Transparența procesului bugetar și a utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere” care va avea loc vineri, 22 septembrie 2017, ora 10.00, în sala de conferinţe a Hotelului Jolly Alon (mun. Chişinău, str. Maria Cebotari, 37). Detalii în eveniment.

#2. Super Friday Full With Surprises

A venit momentul! Să vă spunem ce fel de eveniment vă așteaptă vineri pe 22 septembrie. Super Friday – este o ocazie minunată să vă vedeți, să vă aduceți aminte că în fiecare din noi trăiește un super erou/eroină.

Este pregătit pentru voi un joc de bingo și un mini-trivia quiz, cu premii speciale. Cine vine în costum de super erou/eroină +50 de puncte din start! La ora 16:00, la Centrul American de Resurse, detalii pe Facebook.

#3. Silicon Drinkabout Chisinau

La ora 19:00, la Tekwill, se întâlnesc toată comunitatea Startup și IT din Chișinău. Detalii în eveniment. 

#4. Hiturile Moldovenești 70-80

Compania DAAC Hermes și Centrul Auto Skoda prezintă un concert inedit – Hiturile Moldovenești din anii 70 – 80!
La 22 septembrie pe scena Teatrului Național de Operă și Balet se vor reuni generațiile care au pus temelia culturii noastre! Cântecele care răsunau din pick-up-uri și benzi magnetice vor renaște într-o nouă interpretare a vedetelor estradei moldovenești acompaniate de Orchestra Simfonică Unificată a Moldovei și Ucrainei. Detalii pe Facebook.

#5. Cercul de Film XI

Pentru acest început de sezon avem filmul lui Woody Allen – Midnight In Paris, un film care aduce în discuție una din modalitățile frecvent utilizate, individual sau social, de a nega prezentul – glorificarea trecutului. Poate să fie vorba despre „Epoca de Aur” apusă, idealizarea tinereții, nostalgia comunismului, daco-patia, etc. Indiferent de forma pe care o au, ideea este aceeași – de a nu ne lăsa să simțim prezentul și de a ne permite refugiul într-un trecut „glorios”.

Acestea fiind spuse, lăsăm facebook-ul să-și facă treaba, iar noi ne vedem vineri, 22 septembrie, la 19:00, la Asociație. Sciusev 56, vis-a-vis de magazinul Nr.1! Detalii în eveniment. 

#6. Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. La ora 18:30, detalii pe Facebook.

#7. LEGO NINJAGO FILMUL 3D (RO)

O țară îndepărtată este amenințată de întuneric. În acest loc numit Ninjago, forțele răului și ale binelui se vor confrunta într-o aventură epică și distractivă. Dispuși să își riște viața pentru a apăra orașul Ninjago cu onoare, o echipă de șase tineri nedisciplinați va trebui să demonstreze că nu sunt doar niște adolescenți obișnuiți de liceu, ci niște războinici secreți înzestrați cu abilități deosebite.

Instruiți de înțeleptul maestru veteran Sensei Wu, și conduși de Lloyd alias Ninja Green, Jay, Kai, Cole, Zane și Nya vor încerca să-și protejeze orașul de monștri, roboți gigant, dragoni și alte personaje negative cibernetice. Problema? Printre dușmanii săi se află Garmadon, care se întâmplă să fie tatăl tânărului Ninja Green.

Tatăl împotriva fiului și fiul împotriva tatălui, această confruntare epică va testa o echipă de ninja indisciplinați, care trebuie să învețe să-și controleze ego-urile lor și să lucreze împreună pentru a-și elibera adevărata lor putere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente