15:18:00 16.04.2024
Stiri

„Troll-ul de rang înalt” Candu lansează o PROVOCARE la adresa „extraterestrului de rang înalt” Sandu: „Ca susținător al ei în alegerile prezidențiale, mi-aș dori o CONFRUNTARE politică”

Politică 21.09.2017 10:47 Vizualizări2893 Autor: Ziarul National
„Troll-ul de rang înalt” Candu lansează o PROVOCARE la adresa „extraterestrului de rang înalt” Sandu: „Ca susținător al ei în alegerile prezidențiale, mi-aș dori o CONFRUNTARE politică”


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, vrea să aibă o confruntare politică pe subiecte de actualitate cu lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Această „confruntare” ar urma să aibă loc pe un teren neutru, adică la postul public de televiziune. O provocare în acest sens a fost lansată de spicher ieri-seară, în cadrul unei emisiuni de la „Publika”.

Potrivit lui Candu, dânsul nu poate să o sune pe directoarea de la postul public și să-i spună ca să-i acorde Maiei Sandu timp de antenă. „Totuși, mă adresez public celor de la „Moldova 1” să examineze posibilitatea de a organiza o emisiune cu Maia Sandu la care să fiu invitat și eu. Eu chiar mi-aș dori să ne confruntăm politic pe subiecte de actualitate. Lansez această provocare, ofertă, ca să ne vedem la televiziunea publică, pe un teren neutru”, a precizat spicherul.

Acesta pare să nu se fi supărat, după ce Maia Sandu l-a numit „troll de rang înalt”.

„Ce înseamnă „troll”? Eu știu din mitologie ce înseamnă asta. Băiatului meu îi place jocul „Minecraft” și cred că-s unul de acolo. Maia Sandu este liberă să mă califice într-un fel sau altul, dar ar fi bine să nu fie atacuri la persoană. Să vină cu argumente, idei.

Ca susținător al Maiei Sandu în alegerile prezidențiale, ca fost coleg al ei în Guvern, ea chiar mi-e simpatică. E o femeie inteligentă, deșteaptă și frumoasă, dar am impresia uneori că e de pe altă planetă. E ca un extraterestru uneori. Cineva care nu înțelege nuanțele și ce înseamnă până la urmă un exercițiu al democrației. Oamenii au dreptul să se exprime liber. Andrian Candu, indiferent că e președintele Parlamentului sau ministrul Economiei, poate să aibă opinii și să iasă cu ele în fața publicului. Altfel, ar însemna că suntem în Coreea de Nord și nu avem o asemenea libertate. Să califici omul „troll de rang înalt”… Dânsa e extraterestru de rang înalt, deși îmi este foarte simpatică”, a subliniat spicherul.

Maia Sandu nu a comentat, deocamdată, propunerea lansată de Andrian Candu, dar a trimis o scrisoare la „Moldova 1”, solicitând acordarea timpilor de antenă în ore de maximă audiență, o dată pe săptămână, partidelor de opoziție.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md