(video) PLDM a boicotat ședința specială a Parlamentului. „Nu vrem să fim părtași la acest joc”

Parlament-Moldova4-696×464
Foto: Moldova.org

Partidului Liberal-Democrat din Moldova a părăsit ședința specială a Parlamentului. Tudor Dediu a declarat că ceea ce se întâmplă în Parlament este un joc la care PLDM nu vrea să fie părtaș. După ce membrii fracțiunii au ieșit, deputatul Vadim Pistrinciuc a făcut declarații de presă, în care a menționat că Igor Dodon întoarce legile, chiar dacă știe că vor fi aprobate într-un final.

„Poți să pui multe drapele europene, dar asta nu o să schimbe situația în Moldova. A scrie este ușor, însă a implementa este cel mai greu.”, a spus Pistrinciuc.

Despre faptul că președintele nu a promulgat mai multe proiecte de lege, deputatul spune că: „Sunt perplex cum el întoarce legi, când știe că sunt mecanisme care o să le întoarcă înapoi. Se vede că l-a interesat doar mișcarea pe care a făcut-o. Un președinte care declară că nu este președintele tuturor, se ocupă cu jumătăți de măsură. Este pe jumătate președinte.”

Amintim că ieri, și deputații comuniști au anunțat că refuză să vină la ședința specială a Parlamentului.

Deputaţii s-au întrunit astăzi în şedinţă specială pentru examina mai multe proiecte adoptate în sesiunea precedentă, dar care au fost respinse de către şeful statului, Igor Dodon.

Aceștia urmează să voteze încă o dată legea cu privire la combaterea terorismului, cele despre reformarea Academiei de Ştiinţe şi introducerea tichetelor de masă, dar şi legea cu privire la energetică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente