Eugen Doga susține 3 concerte aniversare la Căușeni, Soroca și Hâncești. Iată care este programul evenimentelor

big-valsul-lui-eugen-doga-pe-versuri
Foto: basarabia.md

Maestrul Eugen Doga va susține concerte în perioada 21-23 septembrie la Căușeni, Soroca și Hâncești. Evenimentele sunt dedicate aniversării marelui compozitor cu ocazia celor 80 de ani. Concertele vor începe la ora 18.00.

Programul recitalului susținut de  Orchestra și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, alături de Trupa Akord, Vitalie Advahov și alți artiști:

# Lucrarea „Intermezzo”

# Vitalie Advahov – „Cascada de Paris” și „Pârâiașele”

# Cătălin Advahov – „Balada”

# Maestrul Eugen Doga va interpreta renumitul „Vals”

# Ion Timofti în duet cu Mariana Bulicanu

# Formația Akord alături de Mariana Bulicanu vor interpreta piesa „Orașul Meu”

Până la concertul de seară, publicul este invitat să exploreze pe parcursul zilei  expozițiile meșterilor populari din raioane, ansamblurile populare și fanfarele care la fel au pregătit numere artistice.

Aceste trei concerte vor avea loc în trei locații cultural-turistice valoroase pentru Republica Moldova. Evenimentele sunt parte a campaniei de promovare a Moldovei turistice lansate în cadrului Forumului de turism – „Fii Oaspetele Nostru”. Această campanie aparține tuturor și orice locuitor al Moldovei se poate asocia cu ea. Fiecare moldovean poate deveni ambasadorul țării invitând prietenii săi de peste hotare să descopere destinațiile turistice din Republica Moldova.

Concertele fac parte dintr-o serie de evenimente de promovare a patrimoniului cultural-turistic, ce vor avea loc sub egida Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării, cu suportul partenerilor strategici USAID și Guvernul Suediei, a Oficiului Național al Viei și Vinului, și cu sprijinul Consiliilor Raionale din Căușeni, Soroca și Hîncești.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente