/VIDEO/ S-a aruncat de la etajul patru de frica nevestei. Trei bărbați s-au sinucis în ultimele 24 de ore

20 septembrie 2017, ora 19:15

Un tânăr de 23 de ani din capitala s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu familia sa. La fața locului a venit poliția și ambulanța. Medicii au încercat să-l salveze, dar, nu au mai putut face nimic.

Eu am văzut când era jos deam. La fereastră mă uitam, băiatul meu mi-a spus, uite Jenea e jos. – A venit la fața locului poliția, ambulanța?- Au venit, poliția, ambulanța, nu l-au scăpat defel”;

Eu la telefon vorbeam. Și când mă uit la balcon, era poliția și salvarea și multă lume împrejur”.

Acesta locuia împreună cu mama sa și concubinul acesteia. Mama nu era acasă, iar concubinul a refuzat să ofere detalii.

Nu ofer niciun comentariu”.

Din spusele intendentei, băiatul ar fi consumat droguri și obișnuia să vină târziu acasă. Avea un comportament ciudat și nu era în relații bune cu familia.

Au strigat, duceți-vă și vedeți unde e mama. Eu am întrebat-o, v-ați certat, ce s-a întâmplat? Ea mi-a zis că nu l-am văzut de dimineață. O familie care nu se împăcau”.

O altă tragedie s-a produs în sectorul Rîșcani al capitalei. Un bărbat de 47 de ani s-a aruncat în gol de la balconul unui cămin. Acesta a murit până la sosirea medicilor.

A venit o doamnă, o început a plânge. Era agitată, să-i dau scară, sfoară. Nu am. Ea a ieșit, am ieșit și eu să văd ce se întâmplă. El era deja mort”;

Potrivit martorilor, bărbatul nu locuia în acel bloc. Acesta ar fi sărit cu geanta în care era buletinul de identitate și telefonul mobil. Iar, înainte de a-și pune capăt zilelor, a sunat la ambulanță.

Când ne uităm, sare unul în jos. Sânge deloc nu se vedea. Avea mobilul, învelit în carton. El o lăsat acolo un mesaj. –Ce mesaj? –Precum să nu se strice telefonul, ca să poată să-l găsească. Pare-mi-se, înainte de a sari a chemat salvarea”.

Un al caz s-a întâmplat la Căușeni. Un bărbat de 48 de ani a mers să se distreze cu un amic și cu două femei într-un apartament închiriat într-un bloc din Căușeni. Soția acestuia a aflat, iar când a bătut la ușă, soțul acesteia s-ar fi speriat și a sărit de la etajul patru. Acesta a fost transportat la Spitalul raional Căușeni, dar nu a mai putut fi salvat. Psihologii spun că cele mai multe cazuri de suicid se întâmplă din cauza stresului, depresiei.

Suicidul este un fenomen foarte dramatic la noi în societate. Recurg la asta când sunt descurajați, disperați, se confruntă cu greutățile vieții. Mesajul nostru este că suicidul nu este o soluție, noi suntem, alături de oameni, vrem să-i ajutăm , să-i încurajăm”, a declarat Liuba Cioban, fondator Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului.

Potrivit poliției, toate cele trei cazuri urmează a fi investigate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram