/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Scufundări printre stânci. Un vânător de imagini spectaculoase s-a scufundat în Kaway

missing
20 septembrie 2017, ora 19:26

În căutare de senzații tari, cei doi exploratori au ales o destinație mai deosebită. Insula Kauai, una din cele mai vechi din Haway, este cunoscută pentru pădurile sale tropicale, stânci și palmieri deosebiți, care se leagănă în bătaia vântului.

Grațiozitatea demonstrată în apă de Kim, dar și tunelurile subacvatice au generat senzații extraordinare și o experiență de neuitat fotografului aventurier, Justin Bastien. Cunoscut ca un vânător de imagini spectaculoase, neozeilandezul a acceptat provocarea și a surprins cele mai uimitoare imagini. Pentru Kim Werner, oceanul este o a doua casă. Fiind copil, principala sursă de hrană a familiei sale era oceanul, ea locuind izolat în apropierea coastei Maiu. Momentan, Kim deține titlul de campion național la scufundări în SUA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram