Maia Sandu despre referendumul anti Chirtoacă: Vom lua o decizie la partid curând

Liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, susține municipiul Chișinău a fost condus prost de mulți ani, de când primar e Dorin Chirtoacă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul TVC 21. În același timp, ea spune că PAS nu a are încă o decizie în privința referendumului de demitere a edilului, inițiat de socaliști.
„Bineînțeles, contează cine conduce acest oraș. Orașul a fost condus prost foarte mulți ani”, a declarat Maia Sandu.

Fiind întrebată care este îndemnul său pentru susținătorii PAS din Chișinău, în contextul referendumului, cum să voteze sau să boicoteze plebiscitul, Maia Sandu a spus că o decizie în acest sens urmează să fie luată de partid.

”Nu fac îndemn în nume propriu. O să luăm o decizie la PAS și o să comunicăm această decizie”, as pus politicianul. Maia Sandu a precizat că tot la partid va fi discutat și dacă ea își va propune candidatura la eventualele alegeri pentru funcția de primar al capitalei.
Amintim că, recent, Comisia Electorală Centrală a aprobat data desfășurării referendumului privind demiterea edilului capitalei, Dorin Chirtoacă. Scrutinul urmează să aibă loc pe 19 noiembrie.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.