Ultima oră

Vladimir Groisman, Premierul Ucrainei vine în R. Moldova

Ministerul a menționat că în cadrul vizitei șefului Guvernului ucrainean la Chișinău va fi semnat un șir de documente bilaterale. Alte detalii privind viitoarea vizită a șefului Cabinetului de miniștri al Ucrainei în Moldova deocamdată nu se divulgă.

În februarie curent prim-miniștrii Moldovei și Ucrainei, Pavel Filip și Vladimir Groisman, au semnat Foaia de parcurs privind dezvoltarea cooperării moldo-ucrainene pentru anul 2017, care prevede extinderea cooperării părților în diverse domenii, realizarea unor proiecte de infrastructură mixte.

Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, a efectuat o vizită la Kiev pe 27 martie curent. În cadrul ei el a susținut o întrevedere bilaterală cu omologul său ucrainean, Vladmir Groisman, și a participat la reuniunea Organizației pentru Democrație și Dezvoltare Economică (GUAM), susținută la nivelul șefilor de guverne în capitala Ucrainei.

Ultima oară premierul Moldovei, Pavel Filip, s-a întîlnit cu prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Groisman, recent, în cadrul unei vizite de lucru la Odessa, care a avut loc pe 8 septembrie, desfășurate în cadrul participării la lucrările Conferinței Internaționale de Transport de nivel înalt „Coridoare integrate de transport Europa-Asia”, ediția a II-a.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *