/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Republica Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc

missing
20 septembrie 2017, ora 12:32

„Frații Dimitrov, însoțiți de primul lor antrenor Mircea Bețian, au plecat ieri la turneu. Aaron Cook va sosi la competiție din Marea Britanie. Toate cheltuielile legate de deplasare sunt suportate de Ministerul Tineretului și Sportului și Federație”, a declarat astăzi pentru Agenție vicepreședintele Federației moldovenești de taekwondo, Valentin Conev.

Stepan Dimitrov este campion european (2014, Baku) și împreună cu fratele său, Vadim, s-a antrenat timp de 12 ani până în 2015 sub îndrumarea lui Mircea Bețian. Britanicul naturalizat Aaron a obținut anul curent cea mai mare performanță în sportul moldovenesc, medalia de bronz la Campionatul Mondial (Muju).

Turneul de la Rabat va începe mâine și se va încheia pe 24 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram