05:11:21 24.04.2024
Stiri

PROGRAM // Reuniunea Teatrelor Naționale, ediția a treia: 25 de SPECTACOLE ale teatrelor din Chișinău, București, Târgu Mureș, Iași, Bălți, Cahul, Sibiu și Craiova

Social 20.09.2017 10:48 Vizualizări1722 Autor: Ziarul National
PROGRAM // Reuniunea Teatrelor Naționale, ediția a treia: 25 de SPECTACOLE ale teatrelor din Chișinău, București, Târgu Mureș, Iași, Bălți, Cahul, Sibiu și Craiova


Teatrul Național „Mihai Eminescu” va găzdui, în perioada 20 septembrie - 1 octombrie curent, cea de-a treia ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale în cadrul căreia vor fi prezentate 25 de spectacole ale teatrelor din Chișinău, București, Târgu Mureș, Iași, Bălți, Cahul, Sibiu și Craiova.

Directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Petru Hadârcă, a anunțat ieri, în cadrul conferinței de prezentare a evenimentului, „un adevărat regal teatral” pentru spectatori, adăugând că de la prima ediție și-a dorit ca acest proiect să devină o tradiţie, astfel încât în perioada reuniunii, teatrele româneşti să se simtă „la ele acasă”.

În programul Reuniunii Teatrelor Naționale se regăsește și o secțiune aparte dedicată teatrului radiofonic. Astfel, pe lângă spectacolele din scenă, vor fi organizate și ample discuții în jurul fenomenului teatral în care vor fi antrenați critici de teatru, dramaturgi, jurnaliști, studenți ai facultăților cu profil teatral.

Reuniunea Teatrelor Naționale este organizată de Teatrul Național „Mihai Eminescu” cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Ministerului Culturii și Identității Naționale al României și Institutului Cultural Român.

Vedeți mai jos întregul program al evenimentului:







Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md