Doi bărbați, atacați în plină stradă în sectorul Ciocana. Indivizii au fost încătușați de oamenii legii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri de 25 și 34 de ani au fost atacați în plină stradă de trei indivizi. Incidentul a avut loc în seara zilei de 12 septembrie curent, pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana. Una dintre victime a fost deposedată de telefonul mobil și geanta în care se aflau actele personale, cardurile bancare și bani, cauzându-i un prejudiciu de 5.650 lei.

La fața locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victime. În urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiștii sectorului Ciocana de comun acord cu angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost identificați doi dintre suspecți. Aceștia s-au dovedit a fi originari din Căușeni cu vârstele de 20 și 21 de ani, fiind încătușați în cadrul perchezițiilor desfășurate la domiciliul suspecților, și escortați la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat și ridicat telefonul mobil și geanta victimei.

Bănuiții și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate și au fost reținuți pentru 30 de zile. Aceștia sunt cercetați penal pentru jaf și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 7 ani.

Este de menționat că Poliția Capitalei continuă intensiv activitățile specializate, privind combaterea și prevenirea criminalității stradale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...