Apple scumpeşte reparaţiile pentru toate modelele de iPhone. Află care sunt motivele

b8a47db2f8d897f2217fa58b712966dc

Produsele Apple nu au fost niciodată ieftine, însă începând cu anul acesta, preţurile telefoanelor produse de companie a atins un nou record. În timp ce prețul pentru iPhone X începe de la 1.000 de dolari şi modelele 8 şi 8 Plus de la 700, respectiv 800, era normal ca reparaţiile pentru aceste modele să fie foarte scumpe. Ciudat este însă faptul că imediat după anunţul noii generaţii de dispozitive, Apple a crescut preţurile pentru reparaţii inclusiv pentru modelele mai vechi.

Înlocuirea unui display pentru iPhone 6S sau 7 costa 129 de dolari (pentru modelele fără garanţie, asigurare, sau fără Apple Care), însă acum preţul a fost ridicat la 149 de dolari.

Modelele 6S Plus, 7 Plus şi 8 Plus au suferit o scumpire similară, costul fiind ridicat de la 149 de dolari la 169 de dolari. Cei care au AppleCare+ vor plăti ca şi până acum, doar 30 de dolari pentru primele două operaţiuni de schimbare a display-ului, indiferent de modelul de telefon Apple pe care îl folosesc.

Tot anul acesta, garanţia extinsă AppleCare+ s-a scumpit. Pentru modelele Plus, Apple cere acum 149 de dolari pentru acest serviciu, o scumpire cu 20 de dolari de la 129 de dolari, în timp ce modelele standard, cu ecran de 4.7”, vor costa în continuare la fel. Cei care vor să asigure iPhone X prin AppleCare+ vor trebui însă să scoată din buzunar 200 de dolari.

Încă nu se  ştie cât va costa înlocuirea unui display pentru iPhone X, preţul acestei operaţiuni urmează să fie  comunicat mai aproape de lansarea din noiembrie.

Vedeți și când vor apărea noile modele de iPhone în magazinele din țara noastră și cât vor costa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente