Actualitate

Horoscop 20 septembrie. O zodie atrage NUMAI RELE! Pare blestemată

 Berbec
Te confrunţi cu o problema în relaţie şi nu ştii cum să o rezolvi. Ceva din ceea ce ai spus l-a supărat pe partenerul de viaţă. Degeaba îţi ceri scuze, nu ai nicio şansă să te ierte doar cu atât. Găseşte o soluţie, fii creativ.

Taur
Apare o schimbare în viaţă ta. Chiar dacă e una mică, tot te afectează. Urmează să faci ceva nou şi ai emoţii. Aşa e la în orice început şi asta este şi farmecul. După ce va deveni o rutină, vei spune că te plictiseşti.

Gemeni
Nu-ţi neglija sănătatea. Nu ar strică să faci un control medical general, mai ales că e ceva vreme de când nu ai mai călcat într-un cabinet medical. În privinţa profesiei, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Ai şanse să fi "angajatul săptămânii", scrie Ziua de Cluj.

Rac
Chiar dacă eşti foarte prins cu muncă, ia o pauză astăzi şi îndreaptă-ţi atenţia şi asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tău. Dacă îi eşti alături în aceste momente, îi va fi mult mai uşor.

Leu
Ţi se face o propunere. Ceva ce are legătură cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e că implică şi o investiţie financiară din partea ta. Cântăreşte bine informaţiile şi gândeşte-te şi pe termen lung.

Fecioara
Ai parte de o zi cu adevărat liniştită. Nu se întâmplă nimic notabil, nici la job, nici acasă. Doar partenerul este mai agitat. Dacă nu se va linişti în scurt timp, îţi va transmite şi ţie starea. Vezi, poate poţi să îl ajuţi cu ceva.

Balanţă
Va trebui să renunţi la pauză pentru că mai ai mult de muncă şi rişti să nu termini la timp ceva urgent. Îţi iei, însă, revanşa seară la evenimentul la care vei participa. Încearcă, totuşi, să te şi odihneşti. Mâine te întorci la job.

Scorpion
Ceea ce se întâmplă la muncă te ţine în tensiune câteva ore, dar reuşeşti, totuşi, să îţi menţii calmul. Partea bună e că experienţă de astăzi îţi va fi de mare ajutor în viitor. Nu te lasă influenţat de un zvon răspândit de o persoană necunoscută.

Săgetător
Astăzi te simţi plin de energie şi reuşeşti să-i contaminezi şi pe cei din jurul tău. După-amiază, primeşti o veste care te pune pe gânduri, dar te linişteşti imediat ce afli că totul a fost o alarmă falsă.

Capricorn
Ai promis unui prieten apropiat ajutorul şi acum realizezi că eşti prins cu tot felul de activităţi şi nu mai ajungi la timp. Nu vrei să îl dezamăgeşti, aşa că revizuieşte-ţi lista de priorităţi. Vezi la ce poţi renunţă şi ce poţi amână…

Vărsător
Sincer, ai cam pierdut timpul zilele trecute şi acum eşti nevoit să te pui pe treaba. O să fie o zi "pierdută", dar nu ai încotro. Partea bună e că, spre seară, primeşti nişte laude din partea şefilor care observă "sacrificiile" făcute.

Peşti
În sfârşit, poţi răsuflă liniştit! Afli că suma pe care o aştepţi de ceva vreme ţi-a fost virată în cont. Acum poţi merge la cumpărături fără să te mai faci atac de panică după ce vezi preţurile. Mai ales pe cele de pe facturile pe care ţi le arată partenerul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *