Ești un tânăr activ, cu vârsta între 16 și 23 de ani? Vino în echipa voluntarilor „La Strada”

narc14-996×560

Centrul Internaţional „La Strada” lansează campania de recrutare a voluntarilor. Fiecare tânăr activ, cu vârsta între 16 și 23 de ani, este invitat să aplice completând formularul de participare pe voluntari.lastrada.md

Noua rundă de recrutări are loc în două etape:

Prima etapa consta în aplicarea CV la adresa [email protected] și completarea formularului (link activ) iar a doua etapa este interviul. Ulterior cei selectați vor fi anunțați și invitați la instruirile tematice.

Tinerii care se vor alătura echipei de voluntari vor participa la instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:

# Prevenirea Violenţei în Familie;

# Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;

# Promovarea Relațiilor armonioase în cuplu.

Ulterior, în urma instruirilor, Voluntarii vor deveni Educatori de la Egal la Egal. Aceștia vor merge prin scoli și licee ca sa informeze tinerii si copii despre tematicile studiate.

Formularul de înregistrare poate fi accesat AICI şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 15 octombrie (inclusiv) pe adresa de e-mail [email protected].

Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 0 (22) 23 49 06 (extensia 1). Persoana de contact este Eugenia Maxim – Coordonatare a Programului „Educatori de la Egal la Egal”, Centrul Internaţional „La Strada”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente