Mbappe, după scandalul Neymar – Cavani: „Penalty-urile cauzează probleme pe aici”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După meciul câştigat de Paris Saint Germain contra lui Olympique Lyon, cu 2-0, Kylian Mbappe a recunoscut că există probleme în vestiarul echipei. Între cei doi sud-americani scânteia a început să ”sară” din timpul meciului când s-au comportat ca niște copii în curtea școlii.

Între vedetele Neymar şi Edinson Cavani „au sărit scântei” în meciul câştigat contra lui Olympique Lyon, cu 2-0. Cei doi sud-americani au vrut să arate cine este numărul unu la echipă la două faze petrecute duminică seară la Paris. La prima dintre ele, o lovitură liberă, Cavani a vrut să execute, iar Dani Alves i-a furat mingea ca în curtea şcolii colegului său şi i-a dat-o lui Neymar, care la rândul lui ardea de nerăbdare să bată el faza fixă.

A doua oară, în minutul 80, parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, „El Matador”, a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.

”A ratat lovitura de pedeapsă. Uneori reușești să marchezi, alteori nu, a fost oarecum frustrat, dar el este un jucător mare, va înscrie mai multe goluri pe viitor”, a recunoscut Mbappe.

Kylian Mbappe a dat de înțeles că există totuși probleme la PSG când vine vorba de executat penalty-uri și că în niciun caz nu va interveni între Neymar și Cavani. ”Nu, nu mă bag la penalty-uri, asta cauzează probleme aici, n-ați văzut?”, a spus fotbalistul la finalul partidei cu Olympique Lyon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...